Food Festival

Kim
Wagnerplein 4, Tilburg, Nederland

Jonge medewerkers van Albert Heijn Wagnerplein organiseren foodfestival!

Op maandag 22 april 2019 organiseren jonge medewerkers van Albert Heijn Wagnerplein, in samenwerking met Het Ronde Tafelhuis en Young Impact, een feestelijk foodfestival! Medewerkers van de Albert Heijn organiseren deze bijeenkomst om jong en oud uit de buurt met elkaar te verbinden. Zo levert Albert Heijn Wagnerplein een bijdrage aan een samenleving waar mensen elkaar ontmoeten centraal staat.

Young Impact gelooft dat jongeren de wereld positief kunnen veranderen. Daarom organiseren jongeren van Albert Heijn Wagnerplein samen met Het Ronde Tafelhuis en Young Impact een Foodfestival voor buurtbewoners. Hierbij zijn er verschillende kraampjes aanwezig met verschillende multiculturen hapjes, ook is Albert Heijn’s foodtruck aanwezig! Voor de kinderen zijn er oud hollandse spelletjes om aan deel te nemen. De kinderen kunnen geschminkt worden of samen met andere kinderen een groot tafelkleed inkleuren. Ook is er muziek aanwezig om de sfeer er goed in te houden.

Samen genieten van een leuke activiteit is een uitgelezen kans om verbondenheid te creëren en elkaar beter te leren kennen. Kom daarom maandag 22 april met uw man,vrouw,dochter,zoon,kleinkinderen of gezin naar het Albert Heijn Wagnerplein voor een te gek foodfestival!

Inschrijven kan bij de informatiebalie bij het Albert Heijn Wagnerplein 52. Wij zien jullie graag op 2e paasdag!

Tijdlijn

Stel een vraag, plaats een update of voeg een foto of video toe.