Foodwaste battle

Hanne
t/m
Heel Nederland

Wist je dat we wereldwijd jaarlijks 1.300.000.000.000 kilo eten weggooien? Dat is 129 keer het gewicht van de Eiffeltoren!! Dat is veel te veel! Daarom daag ik jou deze maand uit minder voedsel weg te gooien en lekker te koken en bakken met kliekjes. Op mijn blog https://Misshavermout.com en mijn instagram @miss_havermout deel ik in Februari lekkere recepten met kliekjes en de beste No Foodwaste tips. Ga jij mee de strijd aan tegen Foodwaste? Deel jouw beste tips en lekkerste kliekjes creaties met #foodwastebattle.

Tijdlijn

Stel een vraag, plaats een update of voeg een foto of video toe.

Hanne
Zijn er hier nog meer avocadofans? Om te voorkomen dat je rijpe avocado's bruin worden en in de vuilnisbak belanden kun je er natuurlijk guacamole van maken, maar pancakes zijn eigenlijk toch veel leuker!? Dit recept vind je nu op m'n blog.
Hanne
Oud brood over? Maak er wentelteefjes van! Op mijn blog deel ik nu het recept voor lekkere appel-kaneel wentelteefjes. (www.misshavermout.com)
Hanne
Hoe gaat de challenge bij jullie? Vind je het ook altijd zo lastig om hoeveelheden in te schatten? Om je daarbij te helpen leg ik nu op mijn blog uit hoe je je eigen eetmeter kunt maken. (misshavermout.com)
Leanne
Gistermiddag hadden mijn huisgenootjes & ik een HuLu gepland op de universiteit. Omdat ik ‘s middags al klaar was met mijn tentamen en de rest nog moest studeren, had ik aangeboden de lunch te maken. Zoals gewoonlijk hadden wij nog vele lekkere ingrediënt
Hanne
Zijn jullie er klaar voor? Nog 2 dagen en dan begint de challenge! Samen gaan we minder voedsel verspillen. En dat is helemaal niet saai of moeilijk, het is super lekker! Kijk bijvoorbeeld naar deze bruine bananen. Zou jij ze weggooien? Zonde want je kunt
Hanne
Hoeveel voedsel gooien we nu eigenlijk weg? Je ziet het hier!