GEBAAR VOOR JE LERAAr

Sanders Vriendenopvang
t/m
Nederland

Op vrijdag 15 maart staakt het hele onderwijs. 3FM-dj Sander Hoogendoorn en zijn vriendenteam organiseren Sanders Vriendenopvang voor iedereen die door de staking niet naar school kan.

Bij Pier 15 in Breda wordt een dag georganiseerd (06.00 - 14.00) vol gratis activiteiten, workshops, optredens van artiesten en nog veel meer. Teske, De Likt en Douwe Bob komen langs om op te treden en er zijn workshops van o.a. Drummakid, Abbey Hoes, rapper Snelle en Kinderen voor Kinderen.

In de week van de onderwijsstaking roepen Young Impact en Sanders Vriendenopvang alle jongeren in Nederland op om leraren in het zonnetje te zetten met de challenge: Gebaar voor je leraar!

Laat jouw leraar weten dat je hem/haar waardeert door bijvoorbeeld:
- Een bericht te sturen met een mooi compliment
- Een bericht op social te posten waarin je uitlegt wat jij zo tof vindt aan jouw leraar
- Een bloem of kaartje te geven
- Je de hele week netjes te gedragen zonder herrie te schoppen

Maareh, impact maken kan natuurlijk op veel meer manieren. Ga los met jouw creativiteit en laat in ieder geval aan minstens één leraar weten wat jij zo tof aan diegene vindt. Zo supporten we samen alle leraren in Nederland!

Wanneer je je aanmeldt bij deze challenge door hierboven op 'DOE MEE' te klikken, verdien je ook nog eens een gratis ticket voor de Young Impact Celebration in Rotterdam Ahoy.

Tijdlijn

Stel een vraag, plaats een update of voeg een foto of video toe.

Merel
Ik wil ook graag mijn docenten bedanken voor de leuke en leerzame lessen! Ik hoop dat ik nog veel meer gezellige lessen krijg van jullie.