#INSTALOVE

Young Impact
t/m
Nederland

Samen maken we een statement tegen online haat en pesten! Young Impact daagt jou en alle jongeren in Nederland uit om van 19 t/m 25 augustus mee te doen aan de #INSTALOVE challenge. Tijdens deze challenge laten wij de kracht van social media zien door veel positiviteit te verspreiden.

*WAT MOET JE DOEN*

1. Klik hierboven op DOE MEE en meld je aan bij deze challenge (zo verdien je ook nog eens een kaartje voor ons grote eindfeest)

2. Geef van 19 t/m 25 augustus zeven dagen lang iemand een shout out via Instagram. Vertel elke dag een persoon waarom jij hem/haar waardeert en verspreid een beetje instalove! Tag #INSTALOVE en @youngimpactnl zodat jouw volgers ook weer van deze challenge weten en gaan meedoen.

TIPS: Hoe geef je iemand een shout out? Moet het in je overzicht, verhaal of moet je bij iemand een comment achterlaten? Met hoeveel tekst dan? Nou, dat is helemaal aan jou! Er zijn geen regels: het gaat erom dat je iemand in de spotlight zet en positiviteit geeft. Zie het als een lovecomment in plaats van een haatcomment! Het mag een vriend, familielid, docent, bekende Nederlander, onbekend persoon zijn.. het maakt niet uit.

Niemand minder dan bossbabe Famke Louise inspireerde ons om deze challenge te starten. Tijdens de Young Impact Celebration in Ahoy liet zij weten hoe zij sterk blijft ondanks alle negativiteit die dagelijks op haar af komt. ''Er is teveel haat onder elkaar en vooral onder de vrouwen. Ook ik heb zwakke momenten gekend toen ik moest dealen met deze aanvallen. Ik kies voor kracht, liefde en positiviteit. Samen kunnen wij het verschil maken!''

Vergeet niet om hierboven op 'DOE MEE' te klikken en je aan te melden. Now go have fun en strooi met die lovecomments!

Tijdlijn

Stel een vraag, plaats een update of voeg een foto of video toe.

Young Impact