Tekenen maakt mensen happy!

Jill Schirnhofer
t/m
Heel Nederland

‘Tekenen is super leuk en makkelijk om te doen, en je maakt er mensen gelukkig mee. Samen met Young Impact kom ik in actie om de wereld een stukje mooier te maken. Ik daag jou uit! Doe jij mee aan mijn challenge? Hiervoor heb ik inspiratie opgedaan in het Rijksmuseum. Daar mag je altijd tekenen!

Ik daag jullie uit om tot eind april mee te doen aan mijn challenge. Maak een tekening voor iemand met een speciale boodschap. Dit kan van alles zijn. Een felicitatie, een tekening voor een eenzame oudere, of gewoon omdat je iemand blij wilt maken of bedanken. Zoals mijn tekening voor een heel speciaal meisje Floor, die ik veel sterkte en liefs wil wensen omdat ze al een tijdje ziek is. Als jij mee doet maak je kans op een ticket voor het grote event: de Young Impact Celebration op 30 mei in de Ziggo Dome. En: ik kies ook nog eens de 5 mooiste tekeningen uit die kans maken op een speciaal Jill pakket! Meld je aan, doe mee en post ze hier op mijn pagina en op Social Media met de hashtag #jillforimpact

Dus: kom in actie: Maak een mooie tekening voor iemand met een special boodschap. Succes !

Met dank aan Het Rijksmuseum. Foto's Jill Schirnhofer: credits: Paul Schirnhofer

Tekenen maakt mensen happy! - The Story

Laat hier jouw impact zien. Deel jouw verhaal.
Maak het verschil en inspireer anderen!

Jill Schirnhofer
Inspiratie nodig voor mijn Young Impact teken challenge? Check mijn Rijksstudio via deze link: https://www.rijksmuseum.nl/nl/rijksstudio/1828737--jillstudio/verzamelingen?ii=0
Jill Schirnhofer
Doe jij mij aan mijn challenge? Upload dan jouw tekening(en) op mijn pagina en inspireer ook anderen op Instagram met de #jillforimpact :-)
Jill Schirnhofer
Mijn team neemt altijd heel veel leuke Jill spulletjes mee om de set mooi aan te kleden in Jill style. En natuurlijk mijn tekeningen + heel veel papier en kleurpotloden om nog meer te tekenen! :-)
Jill Schirnhofer
Op de set! In het Conservatorium Hotel in Amsterdam heb ik met ons team, alle Young Impact thema video's opgenomen. Het was echt een super leuke dag!!
powered by NLVOORELKAAR, CJP & NJR