Korte film over depressie

Jasmijn
Heel Nederland

Ik ga samen met een vriend van mij een korte film maken. Dit begon als een schoolproject maar is ondertussen uitgegroeid tot een low-budget filmproductie in samenwerking met verschillende organisaties. Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen van de opnamedagen. Binnenkort zijn de audities en vanaf dan wordt het allemaal drukker en komen we steeds dichter bij de opnamedagen.

Dit project is opgestart door Laurian, die op het idee kwam een korte film te maken. Vera kwam op het onderwerp. In het begin hadden we echt niet verwacht dat dit zo groots zou uitpakken. We hebben een professionele regisseur die ons helpt, en een volwassen boekhouder die over de uitgaven gaat.

Nu zouden wij ontzettend graag dit project ook echt daadwerkelijk waar willen maken maar om dit te laten gebeuren hebben we wat geld nodig. Vooral de professionele crew kost gewoon aardig wat. We proberen het allemaal zo low-budget mogelijk te houden, maar helaas is er toch wel wat geld nodig.

Wij hebben een eigen site: http://devaldefilm.nl. hier kun je meer informatie vinden over de film. Ook staat hier een linkje naar de site waar je kunt doneren. De directe link naar de doneeractie is https://www.cinecrowd.com/de-val.

Alle kleine beetjes helpen! Graag deze link zo veel mogelijk delen zodat steeds meer mensen hierover weten en ook meer mensen kunnen doneren. Hoe meer geld, des te mooier het eindproduct!

Tijdlijn

Stel een vraag, plaats een update of voeg een foto of video toe.