Let's Help Rudi oud Nederlandse bokskampioen

Fayssal
t/m
Nederland

Mijn naam is Faisal Fayyaz en ik ben momenteel aan het afstuderen op het gebied van Business Intelligence bij de gemeente Den Haag. Terwijl ik met mijn scriptie bezig was op 28 januari, kwam ik een bericht over Rudi tegen op Facebook.

In dit artikel was aangekaart hoe het hele plaatje van Rudi’s leven is veranderd en hoe hij van een succesvolle bokser op de straten is terecht gekomen en nu in armoede leeft. Dit was het moment dat ik besloot om een crowdfunding campagne te starten met het doel om Rudi te voorzien van een camper.

De eerste donatie is gedaan door mij en sindsdien is deze campagne op volle toeren. Graag wil ik al de donateurs bedanken voor de moeite en de steun. Ik zal er persoonlijk voor zorgen dat Rudi alle donaties tot aan de centen krijgt. Verder zal ik al de overige kosten uit mijn eigen zak financieren.

Ik zal iedereen op de hoogte houden van mijn campagne via sociale media. Volg en deel dit bericht in je netwerk. Zo zorgen we er samen voor, dat wij deze legende het respect geven die hij verdient. Wil je als vrijwilliger je bijdrage leveren? Schroom dan niet om een berichtje te sturen met je ideeën. Graag kom ik ook in contact met mensen die in het caravan of camper business zitten. Yes we can!

Tijdlijn

Stel een vraag, plaats een update of voeg een foto of video toe.