NATIONALE WEEK ZONDER VLEES

Isabel
t/m
Heel Nederland

Wil jij in één week 7 maanden douchewater besparen? Meer groenten eten? Of nieuwe toffe recepten ontdekken? Ga dan de uitdaging aan en doe mee met de Nationale Week Zonder Vlees van 5 tot 11 maart!

Want een week zonder vlees is goed voor mens, dier en milieu. Minder vlees en meer groenten eten is immers supergezond, daarnaast komt er veel dierenleed kijken bij het stukje vlees op jouw bord én je bespaart met één week geen vlees al 7 maanden douchewater, 111 kilometer autorijden en het consumptiegewicht van 1 kip. Niet verkeerd toch?

En wist je dat er ruim 70 soorten groenten, granen en peulvruchten zijn? Die kan jij gaan ontdekken deze week. Hartstikke hip! Bak ze krokant in de airfryer, maak er een lekkere dip, soep of smoothie van in blender of gebruik één van onze vele recepten als inspiratie. Doe het samen, met je vrienden of met je familie, dan is het extra leuk!

DOE MEE AAN MIJN CHALLENGE! Wat moet je doen?
- Klik op DOE MEE! op deze challengepagina. Zo ontvang je een ticket voor de Young Impact Celebration.
- Schrijf je in op https://weekzondervlees.nl en ontvang gratis het magazine vol inspiratie, recepten van BN-ers en speciale kortingacties.
- Laat op social media zien dat je mee doet en houd een dagboek bij met #weekzondervlees en #youngimpact.

Philips is partner van de Nationale Week Zonder Vlees. Het minder eten van vlees en het meer eten van plantaardig eten wordt steeds populairder en niet voor niets. Het is beter voor onszelf, beter voor de wereld om ons heen en ook nog eens erg lekker! Philips gelooft dat er altijd een manier is om het leven beter te maken. We dagen je graag uit om mee te doen met de Nationale Week Zonder Vlees om zo een week lang de mogelijkheden van lekker, gezond en gevarieerd vegetarisch eten te ontdekken. Als we met z’n allen bewuste keuzes maken en minder vlees eten, dan maken we de wereld een stukje beter!

Tijdlijn

Stel een vraag, plaats een update of voeg een foto of video toe.

Isabel
Philips is partner van de Nationale Week Zonder Vlees en daagt jou uit om een week lang de mogelijkheden van lekker, gevarieerd en gezond vegetarisch eten te ontdekken.
Isabel
Ga voor een groentenexplosie en maak een lekkere smoothie in de blender.