@StickYnoteprojectyi

Lisa
t/m
Heel Nederland

Vind jij het ook fijn om ervoor te zorgen dat mensen een lach op hun gezicht krijgen?
Wij zijn een challenge gestart waarbij we post-its op openbare plekken hangen, met daarop een mooi compliment, pakkende tekst of positieve quote. Als je dan een post it vindt of er zelf eentje ergens ophangt, kun je dit via insta delen met: @stickynoteprojectyi. Dit komt dan vervolgens op onze instagrampagina te staan. We hopen hiermee te bereiken dat mensen positiever gaan denken en vaker een lach op hun gezicht hebben!

Tijdlijn

Stel een vraag, plaats een update of voeg een foto of video toe.

Florens
Hey, Ik had nog een idee! Wellicht kan er op plekken een A3-vel worden opgehangen, zodat iedereen die voorbij komt daar positieve quotes kan opschrijven! Dan maken we nog meer gebruik van de positiviteit in de wereld, die elkaar versterkt!
Lisa
Zoveel stickynotes en we krijgen er steeds meer terug! Super... samen maken we de wereld blij! Start bij jezelf en maak een klein gebaar. Join onze challenge :)
Lisa
Yes! Al veel mensen doen met ons mee! Het is een klein gebaar, maar het maakt een groot verschil. Start nu en maak andere mensen vrolijk!????????????
Lisa
Geweldig! De eerste post it's hangen. Daar zijn wij trots op! Samen zorgen we ervoor dat dit er meer worden. Maak zelf een post it met een leuke, positieve spreuk of met een leuk compliment! Deel deze op instagram via: stickynotesprojectyi. Wie weet zie j
Lisa
Ja, hij is er! Onze eigen instagram pagina: @stickynoteprojectYI. Volg 'm en join onze challenge! Samen gaan we voor positiviteit en een grote lach. #ShareforHappiness