#vegaforimpact

@gigigisele
t/m
Heel Nederland

We don’t eat meat for impact! Lief voor de dieren, lief voor de wereld, lief voor jezelf. Zoals jullie weten ben ik Gisele van Zoeren (@gigisele op Instagram) een pescotarier. Ik eet geen vlees, maar wel af en toe een visje. De laatste tijd ook niet zo vaak, misschien 3 of 4 keer in de maand. Ik krijg daar altijd veel vragen over.
Hoe is het om echt een maand vega te gaan? Wat voor impact heeft het op mij, op jou en op de wereld? Ga je met mij in April de strijd aan tegen de drastische afname van natuur en wilde dieren? Steun jij dus zo ook het WNF door geen of minder vlees te eten?
Wist je bijvoorbeeld dat voor een stukje vlees op je bord hele oerwouden verdwijnen om plaats te maken voor het verbouwen van veevoer? Het eten van minder of geen vlees is een van de meest impactvolle manieren om zelf bij te dragen aan de bescherming van de natuur op aarde! Deze maand April wil ik met jullie hierbij stilstaan, bewust wording creëren. Ik vind dit echt zo belangrijk om te doen! Met de hashtag #vegaforimpact ga ik gerechten delen op Instagram en op deze pagina. Dit kunnen jullie ook doen! Dan kunnen we elkaar inspireren en motiveren om officieel te knallen met deze challenge! Who’s with me?

Tijdlijn

Stel een vraag, plaats een update of voeg een foto of video toe.

Anne
Yummy yummy in my vega tummy!
Danielle
#vegaforimpact
@gigigisele
Hierbij alvast wat food inspiratie van mij voor jullie! #vegaforimpact :-) Succes allemaal!