Zonderzooi challenge 2018

Dalí
t/m
Heel Nederland

Heb jij wat minder goed voor jezelf gezorgd de laatste maanden? Dat is niet zo gek. Wanneer het kouder is, zijn mensen minder gemotiveerd om gezond te eten. Terwijl het super belangrijk voor je lichaam is. Met goede voeding draag je bij aan een fit lichaam en een goede weerstand.

Met deze challenge wil ik in samenwerking met Philips iedereen motiveren om de gehele maand april zonder 'zooi' te eten. In oktober 2017 was deze challenge een groot succes, dus laten we het nu nog beter aanpakken. Let’s do this!

Post jouw favoriete zonderzooi-gerechten op Instagram en gebruik #ikeetzonderzooi. Laat weten dat je mee doet door hierboven op DOE MEE! te klikken. Zo verdien je ook nog eens een ticket voor de Young Impact Celebration op 6 juni in Ahoy.

WIN-ACTIE: Ben jij een echte foodie? Van Philips mag ik iedere week een heel tof keukenapparaat weggeven. Wat moet je doen?
1. Post jouw gerecht met #ikeetzonderzooi
2. Volg @youngimpactnl
3. Volg @zonderzooi
De winnaar wordt iedere maandag bekend gemaakt (9, 16, 23 en 30 april).

Tijdlijn

Stel een vraag, plaats een update of voeg een foto of video toe.

frederique
hi dalí, ik doe mee met jou chalange!! maar ik begin aankomende maandag pas (16-04-2018) met de chalange en ik eindig hem op de maandag erna (23-04-2018)