zonderzooichallenge

Dalí
t/m
Heel Nederland

Met deze challenge wil ik iedereen inspireren om de gehele maand oktober geen 'zooi' te eten. Juist wanneer het kouder wordt zijn mensen minder gemotiveerd om gezond te eten, terwijl dat super belangrijk is voor een gezond lichaam en een goede weerstand. Samen maken wij impact met de zonderzooi challenge om een maand geen zooi te eten. Let's do this! Post op Instagram je gerechten via #ikeetzonderzooi en laat zien dat jij een maand geen zooi kan eten.

Tijdlijn

Stel een vraag, plaats een update of voeg een foto of video toe.

Dalí
Vind je het leuk een keer een theetje met mij te doen? Een van de deelnemers wint een Tea & Meet met mij. De winnaar wordt bekend gemaakt op 2 november.
Dalí
Is jouw beleg eigenlijk wel zo natuurlijk? Ik maak het liefst mijn eigen beleg, zoals deze hummus met kerrie. Boordevol vitaminen en vrij van dierlijke producten.
Dalí
Tijdens de Zonderzooi Challenge kun je ook gewoon ontbijten met deze heerlijke vijgenpannenkoeken. Het recept vind je op mijn site.
Dalí
Voor alle chocolade lovers: deze thee is ideaal voor tijdens de Zonderzooi challenge. Smaakt naar chocolade, maar dan puur natuur. Veel beter voor een happy healthy body!
Dalí
Mijn lekkere Zonderzooi ontbijtje vanochtend! Havermoutpap met speculaaskruiden, appel en pindakaas.